den hemlige kocken
också äntligen har jag tagit mig för att köpa och börja läsa den hemlige kocken, måste erkänna att bara efter fyra kapitel vet jag inte om jag vill fortsätta. Jag kommer t.ex. inte vilja köpa det gamla vanliga "vanilinsockret" och inget annat med vanilj överhuvudtaget. Jag har precis lärt mig att vanilj-smaken man använder i de flesta produkter med vanilj kommer från gamla granar som fått röta, och inte nog med det, fr.o.m nästa år kommer det komma ett nytt och ännu billigare alternativ. Kinesiska (eller var det japanska?) forskare har nämligen kommit på ett sätt att utvinna vaniljsmaken ur kobajs. "det får man la inte ha i mat?" tänker man ju då, men problemet är att det är ett aromämne och enligt eu:s regler, och svenska oxå för den delen, behöver man inte skriva ut vad aromämnena egentligen är .
Myspys!
Back 2 work, har ju bara 2 timmar och 40 minuter kvar på den här 13-timmarsdagen!
PÖSS
Fniss - boken blir bara bättre! Slipper äta massor av konstiga saker...
haha, vi får la se hur mycket jag har lust att utöka kontot med. Den äkta rökta skinkan och kalkonen är ju svindyr! ;)
Jaja, det kostar att ligga på topp... men du har ju ekologiska lamm nästan gratis ;-)
Har du ju rätt i ;)